top of page
Muirhead
The Parliament House Helsinki.jpg

MUIRHEAD aidot nahat huonekaluteollisuuteen, auto-, raide- ja lentoliikenteen kalusteverhoiluihin. 

  • paloturvallisuus SL 1 / IMO FTPC Part 8, (merenkulku) MED sertifikaatti B ja D moduuli, (raideliikenne) BS6853 ja EN45545-2, (lentoliikenne) FAA 28.853, pystysuora palotesti ja ABD 0031 savu ja myrkyllisyys (BSI ISO 16025:2005)

  • aito nahka on kestävä luonnontuote

  • 140 väriä varastotuotteena

MALLISTOT                                  

Cairngorm 

Laadukas 1.2 mm vahvuus, selvästi erottuva raemainen pintamartiointi, matta viimeistys. Käyttökohteina auto- ja raideliikenteen kalusteverhoilut sekä huonekaluteollisuus.

Caledonian 

Erittäin laadukas 1.0 mm vahvuinen silkkimäisen pehmeä, matta viimeistys. Miellyttävän tunnun vuoksi erinomainen huonekaluverhoiluissa niin julki- kuin kotipuolella. Soveltuu myös autojen verhoiluun.

Grampian 

Korkealaatuinen 1.2 mm vahvuinen, erittäin kestävä selvästi erottuva martiointi. Soveltuu hyvin linja-auto ja raideliikenteen kalusteverhoiluun myös huonekaluteollisuuden käyttöön.

Lustrana 

Ensiluokkainen nahka 1.0 mm vahvuinen kiiltävä kaksisävyinen viimeistys. Käyttökohteena huonekaluteollisuus.

Metallic

1.1 mm vahvuinen metallinhohtoinen viimeistys, raekuvioinen martiointi. Näyttävä laatu soveltuu hyvin huonekalujen ja autojen verhoiluun.

Sateen 

1.0 mm vahvuinen sileäpintainen, matta viimeistys. Kevyempi laatu soveltuu erityisesti lentoliikenteen verhoiluihin.

Materiaalien tekniset ominaisuudet vaihtelevat. Tarkista aina Muirheadin sivuilta tai tuotekortista, soveltuuko valitsemasi tuotteen laatu kohteeseesi.

KÄYTTÖKOHTEET

Tutustu mallistoihin:

muirhead.co.uk

  • Instagram
bottom of page